Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Csapatunk erősítési tervei Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 29.

ImageÖtödik EBEL-szezonjára készülő csapatunknál már most, a tavaszi holtidény kezdetén lázas munka folyik a háttérben, a kulisszák mögött azért, hogy minél erősebb keret álljon Kevin Primeau rendelkezésére az ősszel. - Elöljáróban szögezzük le: nem egyszer hangsúlyoztuk már, hogy a klub hivatalos honlapja lévén nem közölhetünk átigazolásokkal kapcsolatos pletykákat, szóbeszédeket. Hogy ezúttal mégis kivételt teszünk, annak oka, hogy szakosztály-igazgatónk néhány nevet is nyilvánosságra hozott abban az interjúban, amely a Sapa Fehérvár AV 19 átigazolási/erősítési terveit firtatja.

Tovább...
 
Edzőmérkőzés Szekszárdon Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. április 29.

ImageAz UKSE Szekszárdnál járt vendégségben az Alcoa FKC RightPhone. A hétvégi bajnokira történő felkészülés jegyében lejátszott edzőmérkőzést a fehérváriak 43-30-ra nyerték. A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy az FKC kemény edzés után ült buszra, míg a Szekszárd délelőtt a Dunaújvárossal is megmérkőzött (31-34).

Tovább...
 
Szegeden játszottak a fehérvári röplabdás gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageA Csongrád megyei Szegeden rendezték a közelmúltban a Sport XXI. program keretében azt a Szeged Kupa utánpótlás röplabda tornát, melyen a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola két fiú csapatot indított a 10-12 évesek korosztályában. A mini fiú kategóriában a Székesfehérvár kettes számú gárdája ért el jobb helyezést: a tizenkettedik helyen végeztek, míg az egyes számú csapat a tizennegyedik pozícióban zárta az alföldi versenyt.

Tovább...
 
Könyv született a Kodolányi élsportolóiról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 28.

ImageSportolók, olimpikonok és a Kodolányi János Főiskola vezetőségének jelenlétében mutatták be a Kodolányi János Főiskola élsportolóit bemutató könyvet. A szerző, Zana Anita az interjúkötetben olyan sportembereket szólaltatott meg, akik a Kodolányi János Főiskolára jártak/járnak, illetve olyan egyesületek képviselői is nyilatkoznak a könyvben, melyek szoros kapcsolatban állnak a főiskolával. A szerző maga is a KJF-en szerezte meg diplomáját kommunikáció- és médiatudomány szakon.

Tovább...
 
Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia: kupagyőzelem Füssenben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. április 27.

ImageAz Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia előkészítő (U12) csapatának füsseni ezüstérmét követően, a tizenöt év alattiak (U15) csapata megnyerte a rangos nemzetközi tornát. A Kercsó Árpád vezette csapat mindkét csoportmérkőzését megnyerte a 2011. április 22-24. között megrendezett tornán: Sapa Fehérvár AV19 - EV Füssen (GER) 6-0 / Sapa Fehérvár AV19 - SC Bern Future (SUI) 12-0

Tovább...
 
Paksi FC - Videoton FC 1-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Dénes András / Videoton FC   
2011. április 27.

ImageVereséget szenvedett a Videoton Pakson - csapatunk tisztességes, férfias küzdelemben, nagy akarással játszva maradt alul. - A listavezető Videoton FC, és a dobogós Paksi FC csatájában roppant bátran kezdett a hazai csapat. Kis Károly nyilván ezt kérte a játékosaitól, akik igyekeztek meglepni a Videotont azzal, hogy a labdaszerzések után elvállalták a támadások "kockázatát" - de talán ő maga is meglepődött, hogy ez milyen hamar eredményre vezetett.

Tovább...
 
Egységben az erő! Atomerőmű SE - Albacomp 66-86 Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 27.

ImageTony Crocker felpolcolt lábbal a kispadon, a fehérvári szurkolók pedig helyette is ugrálva ünnepelték a remek játékkal sima győzelmet arató Albacompot. Részletek: Atomerőmű SE - Albacomp 66-86 (20-27, 20-18, 8-21, 18-20) / Albacomp: Simon 16/12, Hanga 16/3, Madár, Keller 7/3, Jones 26 Csere: Hollis 10/6, Antal, Hendlein 7/2, Bódi 4, Kertész. Edző: Braniszlav Dzunics. / ASE: Mészáros, Hodges 7, Vojvoda 9/9, Johnson 14, Sales 11. Csere: Kovács 2, Tóth P. 5/3, Pavlik, Körtélyesi 2., Farkas 6, Morgen 7/3, Faragó 3/3. Edző: Horváth Imre.

Tovább...
 
Versenyek és eredmények Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2011. április 26.

ImageElméletben és gyakorlatban is jeleskedtek a fehérvári iskolások. - A diákokkal nem mindig könnyű elhitetni, hogy megéri tanulni, hiszen a befektetett munka előbb-utóbb meghozza gyümölcsét. Az alábbi versenyeredmények azonban mindent igazolnak.

Tovább...
 
Szabó Zsolt vezeti a Paks elleni meccsünket Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos / Videoton FC   
2011. április 26.

ImageEbben a szezonban második alkalommal vezet nekünk mérkőzést Szabó sporttárs kedden este 18.30-kor Pakson. Szabó Zsolt 1996. szeptember 7-én a Vác - Pécs mérkőzésen debütált az élvonalban és jelenleg az 5. helyen áll a hazai játékvezetők örökranglistáján. Nemcsak itthon, hanem tizenkettedik éve külföldön is meghatározó képviselője a magyar bírói karnak. 2009 őszén többek között négy rangos Európa Liga-találkozóra is jelölte az UEFA, és valamennyi mérkőzésen kiváló szakmai értékelést kapott.

Tovább...
 
"A válogatottnál szükséges a fiatalítás... át kell adnunk a helyünket" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. április 26.

ImageAz Olaszország elleni találkozóval nemcsak az idei világbajnokság, hanem egy nagyobb fejezet is lezárult a magyar jégkorong-válogatott életében. Palkovics Krisztiánt a VB tanulságai mellett erről is kérdeztük.

Tovább...
 
Fehérváriak, Paksra! Nyomtatás E-mail
Írta: Albacomp   
2011. április 26.

ImageJó kis nap lesz: a kosarasok és a labdarúgók is Pakson vendégeskednek, így a fehérvári szurkolók ott lehetnek mindkét csapat mögött. - A helyzet rossz, de nem reménytelen - talán a sokat használt közhellyel érzékeltethetjük, milyen ellentmondásos a szituáció: az Albacomp egyik legjobbját elvesztette, ám vezet a bajnoki elődöntőben. Tony Crocker kiesése hatalmas érvágás, ezt nem is kell tovább ragozni, hiszen mindenki tudja, nem véletlenül lett közönségkedvenc a remek játéka mellett színes egyénisége miatt is kedvelt amerikai.

Tovább...
 
<< Első < Előző 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5171 - 5181 / 7426